Wijn & Spijs – Home Edition – Noord-Italië

Gefeliciteerd met het Wijn & Spijs dinerpakket voor twee personen! Voor een avond beleef je Noord Italië in je eigen keuken en aan je eigen eettafel. In het pakket vind je vier flessen wijn, een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en dezembroodjes, gezouten boter,  Panizzi olio extra vergine di oliva en kruidenzout en cantuccini. Hoe dit pakket moet worden bereid leggen wij uit via onderstaande video’s.

Welkom
Klik hier om de video te bekijken

Amuse
Vellutata di Cime di Rape (Crèmesoep van Italiaanse raapsteeltjes met boterbonen in gerookte chili-olie)

Klik hier om de video te bekijken

Voorgerecht
Tartare di Salmone Scozzese (Tartaar van Schotse zalm met beurre noisette, pistache, dragon en citrus)

Klik hier om de video te bekijken

Of de vegan optie: Salade met geroosterde ingelegde knolselderij, bosui, thaise basilicum, zoete chilidressing en sesamzaadjes

Klik hier om de video te bekijken

Hoofdgerecht
Cedro di Cervo (Hertensukade met tartin van regenboogwortel, misoboter, girolles en jus)

Of de vegan optie: Cepes Ragù met gegrilde polenta, regenboogwortel, misosalsa en giroles (vegan)

Klik hier om de video te bekijken
Let op: beide gerechten worden in deze video getoond

Interview met wijnmaker Claudio
Klik hier om de video te bekijken

Nagerecht
Ananas arrosto con miele e peperoncino (Geroosterde ananas met honing en chilipeper, vanille crème cru en muntkletskop) (vegan met vanille kokoscrème)

Klik hier om de video te bekijken

Alle filmpjes kunnen ook achter elkaar afgespeeld worden via deze playlist op YouTube. Heel veel plezier met de bereiding van dit Italiaanse dinerpakket. Alvast fijne feestdagen namens iedereen van Stadsschouwburg Utrecht!