Openingstijden | Reserveren

Ons culinair team staat weer dagelijks vanaf 17.00 uur klaar om je te ontvangen met de gastvrijheid en kwaliteit die je van ons gewend bent. In verband met de geldende coronamaatregelen is toegang op vertoon van een coronatoegangsbewijs verplicht.

eigentijds en eigengereid
Ons Zindering-team bestaat uit enthousiaste vakmensen die je graag laten proeven waar Zindering voor staat: duurzaam, vers, eigentijds en eigengereid. Er wordt gekookt met producten van topleveranciers, biologische boeren en verse vangst van jagers en vissers. Meerdere gerechten zijn ook vegan te bestellen.

Zindering is meer
Gedurende het gehele seizoen presenteren we smakelijke, inspirerende en informerende programma’s: van culinaire proeverijen tot bezinning op zondagmiddag. Raadpleeg onze agenda voor meer informatie.  Ook zonder voorstelling is een bezoek aan Zindering de moeite waard. Geniet ook van ons terras en het unieke uitzicht op de Dom! 

reserveren 
Wil je dineren dan is reserveren verplicht (eventueel ook aan de deur mogelijk). Telefonisch via 030-2324125 (van 12.00 tot 19.00 uur) of online. NB: voor toegang op onze terrassen is reserveren niet nodig. 

dinerbonnen
Leuk cadeau-idee: bij de kassa zijn dinerbonnen te koop voor Zindering t.w.v. € 10 of € 25.

onze menukaart wijzigt iedere maand
Naast onze à la carte kaart serveren we dagelijks een theatermenu 2-gangen (€ 27) of 3-gangen (€ 33). Vraag aan de bediening wat we vandaag voor je maken. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen en koken we met liefde ook vegetarisch of veganistisch.