Wie zijn wij

Even kennismaken.

Ons keukenteam van Zindering bestaat uit chef-kok Remco Vellinga, sous-chef Ronald van der Vlis en zelfstandig werkend kok Kevin Renes.

Remco is de avonturier; altijd nieuwsgierig naar het experiment en met gevoel voor trends. Ronald is de gepassioneerde slagerszoon, met een focus op de eenvoud van pure smaken en een meester achter de kachel. Het contrast tussen deze twee karakters geeft verdieping aan onze keuken en samen met Kevin zorgen zij voor een inspirerende kaart die maandelijks wisselt.

Diane van den Berg, Pim Kouwenberg en Isaac Kaemingk zijn onze Eerste Medewerkers en gastvrouw -en heer op de vloer.

Diane is een oude rot in het vak en werkt al jaren in ons mooie restaurant. Zij ademt gastronomie en excelleert in gastvrijheid. Met veel liefde voor het vak stuurt zij het team op de vloer aan. Pim blinkt uit in zijn organisatorische kwaliteiten en geeft het team sturing en structuur waar nodig. Een echte gastheer en bevlogen leermeester. Isaac is de meest recente aanvulling van ons horecateam. Geboren in Lima – Peru, getogen in Utrecht, waar hij de eerste wijnbar oprichtte. Wijnkenner, wijnmaker maar bovenal rustpunt op de vloer. Hij vertelt graag over zijn passie bij u aan tafel.

Leer de mensen achter Zindering nog beter kennen. Lees de persoonlijke interviews met het keukenteam: Remco, Ronald, Kevin, Patrick, Sander en Ryan. Of de Eerste Medewerkers: Diane, Pim en Isaac.

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Caspar van Kempen schreef:

  Ik heb met belangstelling jullie recept voor Brassato al barolo gelezen. Ik wil dat voor de kerst gaan maken. Onze slager raadt ons een zgn bloemstuk van het rund aan. Ik heb in ’t verleden nogal eens gehad dat het vlees te draag wordt. Vraag me daarom af of het verstandig is het vlees eerst te larderen met lardeerspek. Zouden jullie dat aanraden bij dit soort vlees?
  Zijn er nog andere tips om te voorkomen dat het te droog wordt?
  Dank alvast voor de reactie.
  Groet en succes met de kerst!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s