Menukaart

Deze menukaart is geldig vanaf 9 mei tot en met 2 juni

voorgerechten € 9,50

  • Salade
    met rivierkreeft, radijs, appel, maanzaad en zure room
  • Malfatti (gnocchi van spinazie en ricotta)
    met salieboter
  • Quinoasalade
    met eendenborst, avocado, paprika en vadouvan

soepen € 8,50 

  • Spitskoolsoep
    met gerookte heilbot (vegetarisch: met duxelles van anijschampignons)
  • Tomatensoep van geroosterde tomaten
    met basilicum

hoofdgerechten € 20,50

  • Escabeche van harder
    met peultjes, zeekraal, hazelnoot en zeewiersalsa
  • Kalfsrollade
    met geroosterde lentegroente, jonge kriel en kalfsjus
  • Witte chili
    met coco de Paimpolbonen, venkel, tomaat en fleur de courgette

extra € 4,00

  • Verse biologische friet van de Frietboutique
    met huisgemaakte mayonaise
  • Tomatensalade
    met sumak-uien en pijnboompitten

kaas € 13,50

  • Selectie Hollandse kazen van de Lindenhoff
    met perenstroop en kletsenbrood
    o.a. Petemoei (lactische kaas met natuurkorst), Zwaluwgekwetter (biodynamische witschimmel) en Zilte duinen (rauwe schapen- en koemelk)

desserts € 7,50

  • Eton mess
    met vers fruit en witte-chocolade-ijs
  • Abrikozenamandeltaart
    met crème fraiche

theatermenu – 2 gangen € 27, 3 gangen € 33,50

  • Spitskoolsoep
    met gerookte heilbot (vegetarisch: met duxelles van anijschampignons)
  • Escabeche van harder
    met peultjes, zeekraal, hazelnoot en zeewiersalsa
  • Eton mess
    met vers fruit en witte-chocolade-ijs

risotto di Zindering € 14,50

  • Risotto con piselli e vongole
    met doperwten en kokkels
  • Risotto asparagi e samphire
    met asperges en zeekraal

Souschef’s special € 28,50

  • Black Angus runderribeye
    met vers getikte Bearnaisesaus, groente van de dag, verse biologische frieten van de Frietboutique en huisgemaakte mayonaise

Lees hier meer over de Souschef’s special.

Er zijn meerdere gerechten veganistisch te bestellen, vraag de bediening naar de mogelijkheden.

wijnarrangement € 5,50 per gang