Menukaart

Deze menukaart is geldig vanaf 12 november tot en met 15 december
Bekijk hier het menu van 16 december tot en met 6 januari
Bekijk hier het feestelijke viergangendiner tijdens eerste en tweede kerstdag

voorgerechten € 9,50

  • Steak tartaar
    met garnituren en pimentmayonaise
  • Bietenpannenkoekje
    met crème fraîche en zalm, gemarineerd in steranijs en rode biet
  • Salade van boerenkool
    met kikkererwten, geroosterde biet, pickles van koolrabi en pecorino

soepen € 8,50 

  • Crèmesoep van Soesterknollen
    met hazelnoot-spinaziepesto
  • Pittige Palestijnse soep van geblakerde aubergine
    met tomaat en parelcouscous

hoofdgerechten € 20,50

  • Rouleau van gevogelte
    met pistache en roze peper, bospaddenstoelen, polenta en parmezaan
  • Herfststoof van Puy-linzen
    met schorseneren, aubergine, oregano en citroen-yoghurt
  • Vangst van de dag
    met met passende garnituren

extra € 4,00

  • Verse biologische friet van de Frietboutique
    met huisgemaakte mayonaise
  • Witlofsalade
    met appel, cranberry’s, hazelnoot en mosterddressing

kaas € 13,50

  • Selectie van 4 kazen uit de regio
    met toast en dulce de membrillo

desserts € 7,50

  • Sticky toffeepudding
    met hazelnootroomijs
  • Chocolade pralinétaart
    met zoutflakes

theatermenu – 2 gangen € 27, 3 gangen € 33,50

  • Crèmesoep van Soesterknollen
    met hazelnoot-spinaziepesto
  • Rouleau van gevogelte
    met pistache en roze peper, bospaddenstoelen, polenta en parmezaan
  • Sticky toffeepudding
    met hazelnootroomijs

risotto di Zindering € 14,50

  • Risotto con funghi selvatici
    met gemengde paddenstoelen
  • Risotto con Fontina valle d’aosta e cugnà
    met Alpenkaas en kweepeermoes met hazelnoot en walnoot

Souschef’s special € 28,50

  • Entrecote van Black Angusrund
    met sauce Bordelaise, haricot verts, gekonfijte sjalotjes, verse biologische frieten van de Frietboutique en huisgemaakte mayonaise

wijnarrangement € 5,50 per gang