Menukaart

Deze menukaart is geldig vanaf 4 februari tot en met 3 maart

voorgerechten € 9,50

  • Patata tonnata
    gepofte aardappel met tonijnmayonaise, ansjovis en freiland ei
  • Bloemkoolsalade
    met granaatappelpitten, bleekselderij, munt en pistache
  • Toast Kannibaal
    tartaar van runderbiefstuk met mayonaise, zilveruitjes en cornichon

soepen € 8,50

  • Pompoen-crèmesoep
    met saffraan, sinaasappel en pompoenpitjes
  • Mosterd preisoep
    met gerookte buikspek

hoofdgerechten € 20,50

  • Gebakken skrei
    met gember, rode biet, sinaasappel, soja en sesamzaad
  • Mejadra en groene linzen
    met freekeh, geelwortel, gefrituurde ui en yoghurt met komkommer
  • In hooi gegaarde varkensprocureur
    met geroosterde wortelgroente en rode wijn jus

extra € 4,00

  • verse biologische frieten van het FrietHoes
    met huisgemaakte mayonaise
  • Salade van bleekselderij
    met komkommer, kappertjes en feta

kaas € 13,50

  • Selectie winterse kazen van boerderij de Lindenhoff
    met notenbrood en perenstroop

desserts € 7,50

  • Sticky toffee pie
    met dadels, karamel en vanille ijs
  • Warm chocoladetaartje
    met bramen-portcoulis

theatermenu – 2 gangen € 27, 3 gangen € 33,50

  • Pompoen-crèmesoep
    met saffraan, sinaasappel en pompoenpitjes
  • Stoofpotje van Puy-linzen
    met geroosterde aubergine en cherrytomaatjes, gepofte knoflook en Griekse yoghurt
  • Sticky toffee pie
    met dadels, karamel en vanille ijs

risotto di Zindering € 14,50

  • Risotto al topinambur con nocciola
    met aardpeer, hazelnoot en peterselie
  • Risotto con salsiccia e finocchi
    met verse worst en venkel

Souschef’s special € 28,50

  • Black Angus runderribeye
    met vers getikte Bearnaisesaus, groente van de dag, verse biologische frieten van het FrietHoes en huisgemaakte mayonaise

Lees hier meer over de Souschef’s special.

Er zijn meerdere gerechten veganistisch te bestellen, vraag de bediening naar de mogelijkheden.

wijnarrangement € 5,50 per gang