Menukaart

geldig van 6 april tot 1 mei 2018

voorgerechten € 9,50

  • Dungesneden en langzaam gegaarde lamsbout met
    geschaafde bloemkool, ingelegde citroen, munt en
    venkelgroen
  • Haring met mierikswortelcrème, ingelegde komkommer en
    dille
  • Tartaar van rode biet met zachte eidooier, pickles en zee-eik

soepen € 7,50

  • Chowder van mais en kombu met rokerige shiitake
  • Aspergecrèmesoep met Hollandse garnalen (vegetarisch:
    met tempura van shiso)

hoofdgerechten € 19,50

  • Asperges, lamsoren, zilte aardappelen, beurre blanc en
    krokant ei
  • Gebraden filet van zwartpootkip met morilles en gestoofde
    slahart
  • Vangst van de dag met doperwten, tuinbonen, sugarsnaps,
    tomaat en lavas

extra € 4,00

  • Verse biologische friet van het Friethoes met huisgemaakte
    mayonaise
  • Koolrabisalade met yoghurtdressing, munt, rucola en
    sumac

kaas € 12,50

  • Pisé du lot, fluweelzacht rauwmelks geitenkaasje (75 gram)
    met vijgencompote en rogge-lijnzaadcracker
  • Selectie wisselende kazen van de Lindenhoff met
    perenstroop en kletzenbrood

desserts € 7,50

  • Lambada-aardbeien met huisgemaakte aardbeienlikeur,
    dragon en panna cotta
  • Zinderings cassata: ricotta met chocolade, marasquincake
    en pistache-ijs

theatermenu – 2 gangen € 26, 3 gangen € 32

  • Chowder van mais en kombu met rokerige
    shiitake
  • Asperges, lamsoren, zilte aardappelen, beurre
    blanc en krokant ei
  • Lambada-aardbeien met huisgemaakte
    aardbeienlikeur, dragon en panna cotta

risotto di Zindering € 14

  • Risotto al latte; risotto met melk en prosciutto San Danielle
  • Risotto con bottarga; risotto met gedroogde kuit van harder
  • Risotto verde; groene risotto met daslook, pijnboompitjes en ricotta salata

wijnarrangement € 5,50 per gang