Menukaart

Deze menukaart is geldig tot en met 28 april

voorgerechten € 9,50

  • Terrine van octopus
    met frisse aardappelsalade
  • Romaine sla
    met maïskip, eekhoorntjesbroodmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Lentesalade
    met verschillende boontjes, limoenpasta en sesamzaad

soepen € 8,50 

  • Asperge-crèmesoep
    met Hollandse garnalen (vegetarisch met tempura van shiso)
  • Courgettesoep
    met doperwten, basilicum en feta

hoofdgerechten € 20,50

  • Gebraad van Kamper lam
    met tuinboontjes, artisjok en amandelbloesem
  • Vangst van de dag
    met geroosterde groene asperges, amandelen, kappertjes  en dille
  • Witte asperges
    met lamsoren, zilte aardappelen, buerre blanc en krokant ei

extra € 4,00

  • Verse biologische friet van de Frietboutique
    met huisgemaakte mayonaise
  • Tomatensalade
    met sumak-uien en pijnboompitten

kaas € 13,50

  • Selectie Hollandse kazen van de Lindenhoff
    met perenstroop en kletsenbrood
    o.a. Petemoei (lactische kaas met natuurkorst), Zwaluwgekwetter (biodynamische witschimmel) en Zilte duinen (rauwe schapen- en koemelk)

desserts € 7,50

  • Tiramisu Zindering
  • Amandel ricottacake
    met aardbeien en vanille ijs

theatermenu – 2 gangen € 27, 3 gangen € 33,50

  • Courgettesoep
    met doperwten, basilicum en feta
  • Gebraad van Kamper lam
    met tuinboontjes, artisjok en amandelbloesem
  • Tiramisu Zindering

risotto di Zindering € 14,50

  • Risotto al latte
    met melk en prosciuitto San Danielle
  • Risotto prima verde
    met daslook en pijnboompitjes

Souschef’s special € 28,50

  • Black Angus runderribeye
    met vers getikte Bearnaisesaus, groente van de dag, verse biologische frieten van de Frietboutique en huisgemaakte mayonaise

Lees hier meer over de Souschef’s special.

Er zijn meerdere gerechten veganistisch te bestellen, vraag de bediening naar de mogelijkheden.

wijnarrangement € 5,50 per gang