menukaart

menu oktober

* = Theatermenu

Voorgerechten

  • Herfstsalade van boleten met gekonfijte citroen, tijm en olijfolie
  • Octopus met roergebakken boerenkool en salsa van kalamata olijven en rozijnen
  • Procureur van Baambrug’s big met zuurkoolsalade en ingemaakte cantharellen

Soep

  • Crème van schorseneren met gerookte makreel (vegetarisch met trompet de la mort) *
  • Soep van tamme kastanjes met gember

Risotto ’s

  • Risotto ai fichi freschi e gamba di maiale (verse vijgenrisotto met stoof van varkenspoot)
  • Risotto al porcini (paddenstoelenrisotto met eekhoorntjesbrood)
  • Risotto Nero al pomodoro (inktvisrisotto met tomaat)

Hoofdgerechten

  • Rouleau van gevogelte met pistache en roze peper, bospaddenstoelen, polenta en parmezaan*
  • Vangst van de dag met aardappelmousseline, rode kool, roze knoflook en dragon
  • Knolselderij van de big green egg met Puy linzen, hazelnoten en munt

Kaas

  • Petit Gaugry epoisse, lepelkaasje van 70 gram met kletsenbrood en druiven
  • Selectie wisselende kazen van de Lindenhoff met perenstroop en kletsenbrood

Nagerechten

  • Semifreddo al torrone, stilstaand bevroren ijs met nougat en chocoladesaus*
  • Taart van rode biet met gember en zure room

Extra

  • Geroosterde charlotte aardappel met salie en sjalot
  • Romaine sla met een dressing van gepofte knoflook en parmezaan