Menukaart

Deze menukaart is geldig vanaf 15 oktober tot en met 12 november

voorgerechten € 9,50

  • Salade
    met geroosterde herfstgroente met tahin-sumakdressing, shiitakes, walnoten, granaatappel en sesamzaad
  • Carpaccio
    met gepofte knolselderij, peer en tijm met gekonfijte Hollandse garnalen, pistache en citroenvinaigrette
  • Utrechtse chorizo
    met bietenblad, zwarte vijg, alpenkaas en balsamico

soepen € 8,50 

  • Aardperensoep
    met amandelmelk en pijnboompitten
  • Heldere kippenbouillon
    met venkel, dashi en geplukte kip

hoofdgerechten € 20,50

  • Hertenbiefstuk
    met geroosterde pompoen, bospeen, belugalinzen en wildjus
  • Vangst van de dag
    met passende garnituren
  • Cassoulet van coco paimpol (witte boon)
    met eekhoorntjesbrood en in broodkruim gefrituurde oesterzwammen

extra € 4,00

  • Verse biologische friet van de Frietboutique
    met huisgemaakte mayonaise
  • Witlofsalade
    met appel, cranberry’s, hazelnoot en mosterddressing

kaas € 13,50

  • Selectie van 4 kazen van boerderij de Lindenhoff
    met toast en perenstroop

desserts € 7,50

  • Dolce di Ricotta
    mousse van ricotta met sherryvijgen
  • Chocolade hazelnoottaart
    met maanzaad en abrikozen

theatermenu – 2 gangen € 27, 3 gangen € 33,50

  • Aardperensoep
    met amandelmelk en pijnboompitten
  • Hertenbiefstuk
    met geroosterde pompoen, bospeen, belugalinzen en wildjus
  • Dolce di Ricotta
    mousse van ricotta met sherryvijgen

risotto di Zindering € 14,50

  • Risotto ai quattro fromaggi
    met gorgonzola dolce, fontina, mascarpone en Parmezaan
  • Risotto alla zucca e noce moscata
    pompoenrisotto met nootmuskaat

Souschef’s special € 28,50

  • Black Angus runderribeye
    met vers getikte Bearnaisesaus, groente van de dag, verse biologische frieten van de Frietboutique en huisgemaakte mayonaise

Lees hier meer over de Souschef’s special.

wijnarrangement € 5,50 per gang