Menukaart januari

geldig van 3 januari t/m 1 februari 2018

voorgerechten € 9,50

  • Steak tartare van malse biefstuk op klassieke wijze
  • Tempura van boerenkool met geroosterde biet, kikkererwten en pecorino
  • Salade van spruitjes met koolraap, gerookte spekbokking en zilveruitjes

soepen € 7,50

  • Cime di rape, crème van Italiaanse broccoli met aardappel-gnocchi
  • Franse uiensoep gegratineerd met Olde Remeker

hoofdgerechten € 19,50

  • Piepkuiken uit de oven met prei, dragon en La Ratte aardappeltjes
  • Vangst van de dag met geroosterde schorseneren, waterkers en beurre rouge
  • Geroosterde groene tarwe met Franse linzen, krokante ui, aubergine van de big green egg en frisse yoghurtsaus

extra € 4,00

  • Verse biologische friet van het Friethoes met huisgemaakte mayonaise
  • Romaine sla met een dressing van gepofte knoflook en parmezaan

kaas € 12,50

  • Petit Gaugry epoisse, lepelkaasje van 70 gram met kletsenbrood en druiven
  • Selectie wisselende kazen van de Lindenhoff met perenstroop en kletsenbrood

desserts € 7,50

  • Gortepap met kweepeer, hazelnoot en Italiaans schuim
  • Crémeux van passievrucht met chocolade crumble en mangosorbet

theatermenu – 2 gangen € 26, 3 gangen € 32

  • Cime di rape, crème van Italiaanse broccoli met aardappel-gnocchi
  • Piepkuiken uit de oven met prei, dragon en La Ratte aardappeltjes
  • Gortepap met kweepeer, hazelnoot en Italiaans schuim

risotto di Zindering € 14

  • Risotto con canolicchi, met scheermessen, kappertjes en oregano
  • Risotto con Tallegio, met tallegio, geroosterde bloemkool, hazelnoot en salie
  • Risotto brasato vitello, met gestoofd kalfsvlees, ras el hanout en pistache

wijnarrangement € 5 per gang