Menukaart

Deze menukaart is geldig vanaf 8 oktober tot 5 november

voorgerechten € 9,50

  • Geroosterde flespompoen
    met gember-chilitomaten, limoenyoghurt en cashewnoten
  • Salade van kip Marbella
    met medjoul dadels, olijven, kappertjes en oregano
  • Zalmtartaar
    met bruine boter, pistache en sjalotten

soepen € 7,50

  • Soep van geblakerde aubergine
    met amandel, citroen en bosui
  • Noordzee vissoep
    met o.a. rode poon en kabeljauw

hoofdgerechten € 19,50

  • Gebraad van hert
    met geroosterde spruitjes, zwarte knoflook en olijfoliepuree
  • Steak van knolselderij
    met puy linzen, hazelnoot en paddenstoelensaus
  • Vangst van de dag
    met schorseneren, cantharellen en beurre rouge

extra € 4,00

  • Verse biologische friet van de Frietboutique
    met huisgemaakte mayonaise
  • Salade van bleekselderij
    met komkommer, kappertjes en feta

kaas € 12,50

  • Selectie wisselende kazen van de Lindenhoff
    met perenstroop en kletsenbrood
  • Oudwijker Colosso, Utrechtse blauwflora kaas (75 gram) van Nederlandse waterbuffels
    met vijgencompote en rogge- lijnzaadcracker

desserts € 7,50

  • Chocolade hazelnoottaart
    met maanzaad en abrikozen
  • Warme appelcrumble
    met havermout, whisky en vanille-ijs

theatermenu – 2 gangen € 26, 3 gangen € 32

  • Soep van geblakerde aubergine
    met amandel, citroen en bosui
  • Gebraad van hert
    met geroosterde spruitjes, zwarte knoflook en olijfoliepuree
  • Chocolade hazelnoottaart
    met maanzaad en abrikozen

risotto di Zindering € 14

  • Risotto al brasato
    met gestoofd rundvlees en bosui
  • Risotto au funghi porcini
    met paddenstoelen en eekhoorntjesbrood
  • Risotto con acciughe e olive nere
    met ansjovis en zwarte olijven

Souschef’s special

  • Black Angus runderribeye
    met vers getikte Bearnaisesaus, groente van de dag, verse biologische friet van de Frietboutique en huisgemaakte mayonaise

Lees hier meer over de Souschef’s special

wijnarrangement € 5,50 per gang