Wijn & Spijs – Home Edition

Wijn & Spijs is hét programma-pakket voor wijnliefhebbers die van lekker eten houden!  Geen avond smaakt hetzelfde. Wat er aan wijn in het pakket zit, bepaalt wat er uit de keuken van Zindering thuis op je bord verschijnt. Typische smaken uit het land of wijnstreek met een eigenwijs vleugje Zindering.

Je ontvangt een compleet dinerpakket met bijpassende wijnen. Daarbij leveren wij (een code met) filmpjes waarin gastheer-sommelier Isaac Kaemingk en de chefs van Zindering (Remco Vellinga, Ronald van der Vlis en Koen Lensink) je digitaal bijstaan met tips, informatie en inspiratie.

In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines nodigen we online een gerenommeerde wijnmaker uit voor het verhaal achter een van de wijnen in het pakket. Rechtstreeks uit de wijnstreek bij je thuis aan de keukentafel.

Hoe dat eruit ziet? Bekijk hieronder de teaser van de Home Edition – Spanje.

Verras jezelf met de smaken van Spanje met onze Home Edition!

bijzonderheden
Het ‘home-edition-pakket’ is alleen te koop voor 2 personen of een veelvoud daarvan. Ook het vegetarische menu is voor twee personen. Er kan geen pakket besteld worden dat voor 1 persoon vegetarisch is. Helaas kunnen er geen uitzonderingen worden gemaakt voor allergieën of dieetwensen.

Aankomende edities
Home Edition – Duitsland, vrijdag 26 en zaterdag 27 februari
Klik hier om te bestellen en het menu te bekijken.