Geniet op onze terrassen!

We zijn blij je weer te kunnen ontmoeten met dezelfde gastvrijheid en kwaliteit die je van ons gewend bent. Op onze uitgebreide terrassen en in de nieuw ingerichte foyers, zien we uit naar jouw comeback. Kom langs en laat je verrassen.

vier de dag met iets lekkers
Zindering en het café op de begane grond is een plek om de dag te vieren met iets lekkers, tot rust te komen met thee en een tijdschrift, of om vrienden te ontmoeten. Maar ook de ideale plek om te (net)werken, te genieten van een gezonde lunch of inspiratie op te doen in een culturele ambiance.

• proef de gerechten van onze nieuwe zomerkaart

duurzaam en vers
Ons culinair team bestaat uit enthousiaste vakmensen die je graag laten proeven waar we voor staan: duurzaam, vers, eigentijds en eigengereid. Er wordt gekookt met producten van topleveranciers, biologische boeren en verse vangst van jagers en vissers. 

openingstijden
Wij zijn dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. De keuken sluit om 20.30 uur.

reserveren 
Wil je dineren of lunchen in Zindering of het café Mevr. Dudok? Dan is reserveren verplicht. Dat is mogelijk via 030-2324125 (van 12.00 tot 19.00 uur) of online. Er geldt een maximum van dertig bezoekers.     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.