Vanaf 1 juni weer beperkt open!

De deuren van onze schouwburg gaan weer open! Op dit moment werken we met man en macht om jouw comeback zo veilig mogelijk te maken, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Gelukkig heeft het coronavirus onze gastvrijheid niet te pakken gekregen. Integendeel. Daarom verwelkomen we je dagelijks vanaf 12.00 uur met open armen voor een lunch of diner in café Mevr. Dudok, in Zindering zelf of op een van onze uitgebreide terrassen. Er is meer goed nieuws.

Zindering presenteert
De eerder aangekondigde editie van Wijn & Spijs (Vino Gross, Slovenië) op woensdag 10 juni gaat gewoon door. Op zondag 7 juni ben je van harte welkom om de speciale editie van de maandelijkse talkshow Zzzzzondag! met Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken bij te wonen. Voor beide activiteiten geldt een maximum van dertig bezoekers. 

veiligheid boven alles
Anders dan anders is reserveren verplicht. Voor iedereen geldt de anderhalve-meter-afstand-regel, ook voor medewerkers en artiesten. De specifieke maatregelen die getroffen worden om een veilig verblijf te garanderen worden binnenkort gepubliceerd op deze website. 

We kijken ernaar uit om weer smakelijke maaltijden te serveren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.