Zzzzzondag! van 3 februari 2019

Oscar en Patrick ontvingen op 3 februari dominee Netty de Jong-Dorland die na 12 jaar op zondag 27 januari afscheid nam als predikant van de Domkerk. Mensenrechtadvocaat Tomris Mustafazade vertelde alles over de voor- en nadelen van het kinderpardon. Journalist en schrijver Mounir Samuel had het over zijn recente boek ‘God Is Groot‘ en over de aanstaande première van ‘En toen schiep God Mounir‘. Er was muziek van Elke Vierveijzer over wie de jury van het Kleinkunstfestival al zei dat zij beschikt over een “jaloersmakend talent”. Last but not least, kregen wij een bak inspiratie van Nynke de Jong, schrijver, journalist en wielerfanaat.

Met dank aan de fantastische mensen van Theater Met Tolk werd deze editie helemaal getolkt door schrijftolken en gebarentolken.

Bekijk in deze blog de foto’s van Dorien Hein!

Netty de Jong-Dorland

Mounir Samuel

Elke Vierveijzer

Nynke de Jong

Deze Zzzzzondag! terugluisteren? Dat kan nu op Spotify!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *