Zzzzzondag! van 6 januari 2019

Op iedere eerste zondag van de maand vindt bij ons Zzzzzondag! plaats, de talkshow van Stadsschouwburg Utrecht. Theatermakers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn zorgen iedere keer weer voor verrassende ontmoetingen met de meest bevlogen kunstenaars, wetenschappers, politici, foodbloggers, archeologen, psychologen, advocaten en boswachters om een verfrissend licht te laten schijnen op de wereld van vandaag. Er zijn spreekbeurten over liefhebberijen waarvan je nooit eerder hoorde, de spannendste singer-songwriters zingen hun nieuwste lied, het drankje van de maand wordt gepresenteerd én je krijgt een onthullend kijkje in onze keuken.

Oscar en Patrick ontvingen op 6 januari de stadsbeiaardier van de Domtoren in Utrecht Malgosia Fiebig. Zij vertelde o.a. over het werken met de klepels van de klokken en het eerbetoon aan David Bowie. Muzikante Dafne Holtland speelde twee nummers, waaronder ‘Alles komt goed‘. Programmamaker en wetenschapsredacteur Eveline van Rijswijk had het over 100 jaar vrouwen in de Tweede-Kamer en vroeg zich af waar de eerste vrouwelijke premier blijft… Performer Sue-Ann Bel bracht een ode aan Nina Simone. Ten slotte betrad Nele Eeckhout van AudioCollectief SCHIK het podium om het te hebben over de podcast over Laura H., de Syriëganger uit Zoetermeer.

Bekijk in deze blog de foto’s van Dorien Hein!

Stadsbeiaardier Malgosia Fiebig

Muzikante Dafne Holtland

Wetenschapsredacteur Eveline van Rijswijk

Performer Sue-Ann Bel

Nele Eeckhout van AudioCollectief SCHIK

Deze Zzzzzondag! terugluisteren? Dat kan nu op Spotify!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *