A Bite at the Opera – Comfort food

Wij hebben OPERA2DAY gevraagd om cultureel invulling te geven aan A Bite at the Opera. Voor deze editie vroegen zij het Coco Collectief, bestaande uit vijf zangeressen en een pianist. Een hoogst ongebruikelijke combinatie. Zij zongen een klassiek repertoire, oorspronkelijk bedoeld voor één stem maar voor deze keer, precies op maat, gearrangeerd voor de piano en vijf vrouwenstemmen.

De zes solisten, die het samenwerken toch niet konden laten, goten het klassieke lied in een nieuw jasje. Bekend van hun avondvullende voorstelling van de Winterreise of hun optredens op Radio 4. Op zondag 18 november waren ze in Zindering en verzorgden samen met ons team een fantastische avond.

A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food
A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food

Zondag 18 november, de winter nadert. Het Coco Collectief – vijf zangeressen, één pianist – namen ons mee op reis door de seizoenen. Een avond om niet meer te vergeten; een warme cocon van muziek en tongstrelende gerechten. Buiten was het koud, maar in Zindering was het warm, gezellig en vol muziek.

Als amuse serveerde de brigade croquetten van Holtkamp met een Crémant de Bourgogne. Het voorgerecht ging gepaard met schorseneren crèmesoep met witte truffel en de heerlijke Pinot Blanc Réserve 2016. De derde gang was een rotolo van snijbiet met ricotta, cantharellen en een saliebotersaus. De Tenuta Lena di Mezzo Valpolicella Classico Superiore 2016 zorgde voor een mooie combinatie met de rotolo. Als dessert werd de Chocolate Nemesis (een donkere chocoladetaart van 72% chocolade) gecombineerd met de Pedro Ximénez Solera. Een mooie afsluiting van een heerlijke avond.

A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food A Bite at the Opera - Comfort Food

Zijn jullie er op zondag 20 januari ook (weer) bij? Een graaf en een markiezin spelen een gewaagd spel met de liefde, waarin ze niets en niemand ontzien. Ze raken verzeild in affaires die zoet, heet en bitter zijn. Voor de koks een uitdagende inspiratiebron. Want liefde gaat ook door de maag!

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrechtzind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *