Salsa & Saltimbocca – menukaart van november

Op de menukaarten plaatsen wij altijd een kort verhaal over de gerechten. Dit is de tekst van deze maand.

Chocolate nemesis
Dessert van november 2018: Chocolate Nemesis (72% donkere chocoladetaart) met crème fraîche

Ay, mi amor, dame tu corazón!”, zingt Alex mee met de radio in de keuken. Dansend op de salsamuziek zet hij de schalen van de langoustines aan voor de bisque. “Te quiero tanto!!” Hij zit zó in de muziek, dat hij maître Diane niet hoort binnenkomen.
Alex!!” Van schrik draait Alex een pirouet, om vervolgens nonchalant leunend op de werkbank te eindigen. Hopelijk heeft ze hem niet gezien…
Ah Diane, ik was even.. eh.. wat kan ik voor je doen?
Chef Remco belde, Hij is nog niet toegekomen aan de Saltimbocca’s voor vanavond, jij hebt bij een slagerij gewerkt toch?
Zeker, ik heb als slager gewerkt. Ook in de bouw, als barman, sportinstructeur, noem het maar op. En als je wilt, leg ik hier de hele elektra opnieuw aan!
Het gaat nu vooral om de Saltimbocca’s, Alex… kalfsoester met Parmaham en salie?
Zeker, we wikkelen de kalfsoester en salie in de Parmaham, daardoor blijft het vlees bij het braden extra mals.
Fijn dat je dit oppakt Alex!”, zegt Diane.
Je kent me hè, maakt niet uit welke klus het is, Alex lost het op!”.
Nu je het zegt”, Diane grijnst, “ze zoeken nog een invaller voor die dansvoorstelling in de blauwe zaal vanavond…

Bekijk hier de nieuwe menukaart.

Onze zwarte brigade helpt je graag met een passende wijn bij je gerecht en smaak. Heb je dieetwensen of een allergie? De keuken houdt er uiteraard rekening mee. Wij wensen je alvast een gezellige avond in ons restaurant. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.