Zzzzzondag! van 4 november 2018

Op iedere eerste zondag van de maand vindt bij ons Zzzzzondag! plaats, de talkshow van Stadsschouwburg Utrecht. Theatermakers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn zorgen iedere keer weer voor verrassende ontmoetingen met de meest bevlogen kunstenaars, wetenschappers, politici, foodbloggers, archeologen, psychologen, advocaten en boswachters om een verfrissend licht te laten schijnen op de wereld van vandaag. Er zijn spreekbeurten over liefhebberijen waarvan je nooit eerder hoorde, de spannendste singer-songwriters zingen hun nieuwste lied, het drankje van de maand wordt gepresenteerd én je krijgt een onthullend kijkje in onze keuken.

Oscar en Patrick ontvingen op 4 november antropoloog Marijke Naezer, die vertelde over haar onderzoek naar jongeren, seksualiteit en social media. Theatermaker Rineke Roosenboom komt binnenkort met de nieuwe voorstelling ‘Kill all Kids‘. Ze vertelde over haar voorbereiding en de gesprekken die ze heeft gevoerd met preppers. De nieuwe cultuurwethouder van Utrecht, Anke Klein, kwam vertellen over wat ze de komende jaren van plan is. Muzikante Dinaira Scheffers van AAPNOOTMIES voerde twee spiksplinternieuwe nummers op. Visual media artist Carolien Teunisse deed een boekje open over haar bijzondere ervaring met de Machine to be Another. Last but not least: Marvel Caelum Harris en Vincent Wijlhuizen vertelden over het nieuwe Utrechtse festival What You See.

Bekijk in deze blog de foto’s van Dorien Hein!

Antropoloog Marijke Naezer

Dinaira Scheffers van AAPNOOTMIES

Rineke Roosenboom

Wethouder Anke Klein

Inspirator Carolien Teunisse

Marvel Caelum Harris en Vincent Wijlhuizen

Deze Zzzzzondag! terugluisteren? Dat kan nu op Spotify! Op 2 december is er weer een nieuwe editie, om 16:00 uur. Klik hier om alvast een plek te reserveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *