Zzzzzondag! van 7 oktober 2018

Op iedere eerste zondag van de maand vindt bij ons Zzzzzondag! plaats, de talkshow van Stadsschouwburg Utrecht. Theatermakers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn zorgen iedere keer weer voor verrassende ontmoetingen met de meest bevlogen kunstenaars, wetenschappers, politici, foodbloggers, archeologen, psychologen, advocaten en boswachters om een verfrissend licht te laten schijnen op de wereld van vandaag. Er zijn spreekbeurten over liefhebberijen waarvan je nooit eerder hoorde, de spannendste singer-songwriters zingen hun nieuwste lied, het drankje van de maand wordt gepresenteerd én je krijgt een onthullend kijkje in onze keuken.

Met een gloednieuw decor ontvingen Oscar en Patrick op 7 oktober theatermaker Minou Bosua en haar moeder Jopie Bosua om het te hebben over de nieuwe theatervoorstelling ‘Moeder mag niet dood‘. Paleoklimatoloog Margot Cramwinckel kwam vertellen over het onderzoek naar het klimaat van 40 miljoen jaar geleden middels dinoflagellaten. Wetenschapsjournalist Gemma Venhuizen deed een boekje open over Rotbeesten. Ook was er muziek van Faradays en de inspiratie kwam deze keer van Lotte Kok (auteur van Skydancer), die ons leerde vaker gek te dansen.

Bekijk in deze blog de foto’s van Dorien Hein!

Minou en Jopie Bosua

Faradays

Paleoklimatoloog Margot Cramwinckel

Inspirator Lotte Kok

Wetenschapsjournalist Gemma Venhuizen

Deze Zzzzzondag! terugluisteren? Dat kan nu op Spotify! Op 4 november is er weer een nieuwe editie, om 16:00 uur. Klik hier om alvast een plek te reserveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.