Zinderende Zomerweek

Nog vóór de zomerstop komen we graag nog even met jullie samen rond de keukentafel. Bij goed weer lekker buiten, met de BBQ aan, op ons zonnige terras en tussen het loof van het Lucasbolwerk. Zo vieren wij alvast de Utrechtse zomer met een Zinderende Zomerproeverij. Kom kijken, proeven en zelf proberen. Volg een workshop, bekijk demonstraties en geniet van uiteenlopende proeverijen. Neem je familie of je vrienden mee en sluit aan bij de lange tafels voor borrel of diner.

Voor een borrel en diner hoef je vooraf niet te reserveren. Het is wel aan te raden, want er is beperkt plaats. Gezellig als we je dan zien!

woensdag 11 juli
18.00 uur: Bubbels en Fruits de Mer
Onze Zinderende Zomerweek trapt af met een feestelijke Bubbels-proeverij en heerlijke fruits de mer. Fijne mousserende wijnen met oesters en verse zeevruchten, aangevuld met groenten uit het seizoen van de grill. Een wijn en spijs-diner dat de fijnproever niet wil missen.Lucasbolwerk in Utrecht

donderdag 12 juli
17.00 uur: Soepgeheimen en Vleesfantasieën (workshop)
Chefkok Remco Vellinga deelt zijn Soepgeheimen tijdens deze leerzame workshop, terwijl souschef Ronald van der Vlis zijn Vleesfantasieën samen met de deelnemers werkelijkheid laat worden. Kooktechniek, receptuur en de geheimen van het vak, alles komt aan bod. Dezelfde avond wordt het gemaakte geserveerd, ook daar kun je voor reserveren. Een professionele kookles voor beginners en gevorderden.

18.00 uur: Zomerwijnen proeverij
Kom zomerse wijnen proeven op ons zonnige terras! Onder leiding van vinoloog Isaac Kaemingk proeven we niet alleen fris wit, ook verrassende wijnen in rosé en rood passend bij het seizoen komen aan bod. Genietend van de zomer je wijnkennis bijspijkeren, wie wil dat niet?Remco en Ronald

19.00 uur Soepgeheimen en Vleesfantasieën (diner)
Onze Chef en souschef delen hun lekkerste recepten. De befaamde soepen van Chef Remco zijn al jaren pareltjes op de kaart bij restaurant Zindering. De passie en het vakmanschap van slagerszoon Ronald proef je terug in de prachtige en duurzame vleesgerechten op onze kaart.

vrijdag 13 juli
17.00 uur: Bierproeverij
Laat onze biersommeliers je meenemen op een zomerse reis langs de verschillende smaken en soorten bier! In een dorstlessende serie bieren komt van alles aan bod. Zon, terras en bier, meer heb je niet nodig.Pronckheer

18.30 uur: De Pronckheer en Fuiken (diner)
Distilleerdij De Pronckheer gaat ons verrassen deze avond. In samenwerking met Fuiken, bekend van verse zoetwatervis uit de streek, en ons eigen team van chefs presenteren wij een combinatie van diner en Pronckheer-proeverij. Drank en spijs over een hele andere boeg.

zaterdag 14 juli
18.30 uur: Food Centraal – Zomer (diner)
De zwoele zinderende zomer. Zijn we er stiekem niet allemaal een beetje verliefd op? Als een vakantieliefde. Voor je het weet, is het weer voorbij. Dat gevoel van vrij. De natuur heel dichtbij. Padvinderij. Picknicken in een duinpan. Vieren van het hier en nu.Waste(d)

zondag 15 juli
14.00 uur: Waste(d)
Zindering sluit de Zinderende Zomerweek af met een duurzame ‘lazy Sunday afternoon’. Proeverijtjes van de beste wijnen en biertjes, allerlei lekkers van de barbecue en misschien nog een paar kliekjes van Food Centraal als we geluk hebben… Natuurlijk sluiten we af met een ijsje van Roberto Gelato.

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrechtzind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *