Pierre Clavel

Op dinsdagavond 27 februari waren wij even op vakantie in het noorden van de Languedoc, op een steenworp afstand van Montpellier. Pierre Clavel was namelijk bij ons te gast. Tussen de gerechten door vertelde Pierre over zijn wijnhuis, de omstandigheden van de locatie en de wijnen die op het menu stonden. Chef-kok Remco Vellinga combineerde ze met bijpassende gerechten. Zo werd de Mescladis Pic-Saint Loup 2016 (rosé) geserveerd met vissoep (met wijting, meerval, rode poon , skrei, mosselen en kokkels) en de Pic Saint Loup Bonne Pioche 2015 met lamsrack (met lamstoof gevulde puntpaprika en ras el hanout).

Graag zelf een voorraadje Pierre Clavel? Alle wijnen die deze avond geschonken werden, zijn verkrijgbaar bij Margaret Wines.

Zijn jullie er op vrijdag 16 maart ook (weer) bij? Dan nemen wij jullie mee naar Rhône, Frankrijk!

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrechtzind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *