Souschef’s special

Op houtskool gegrilde Black Angus runderribeye van de big green egg met vers getikte Bearnaisesaus, geserveerd met groente van de dag, verse biologische frieten van het FrietHoes en huisgemaakte mayonaise.

Onze souschef Ronald van der Vlis is een volbloed slagerszoon en weet al sinds hij boven het aanrecht uitkomt, waar de lekkerste stukjes vlees vandaan komen en hoe je ze het best bereidt. Een specialist èn liefhebber, die als je het hem vraagt, kiest voor vlees met een beetje intramusculair vet, want daarin zit het verschil.

Souschef Ronald van der Vlis

Zo komt deze 8 weken gerijpte Black Angus ribeye steak van het voorste malse en vetrijkere deel van de rug, tegen de lende. Dat zorgt voor een diepe smaak en veel karakter. Natuurlijk op de barbeque gegrild waarbij het vet deels wegsmelt en het vlees nóg beter tot z’n recht komt..

Omdat een goed stuk vlees de mooiste en smeuïgste saus verdient, serveren we daarbij een vers getikte Bearnaise. En we maken het feest compleet met verse biologische frieten van het FrietHoes en huisgemaakte mayonaise, gemaakt van de allerbeste aardappels. Voor € 27,50.

Black Angus runderribeye

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrechtzind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.