Souschef’s special

Op houtskool gegrilde Black Angus runderribeye van de big green egg met vers getikte Bearnaisesaus, geserveerd met groente van de dag, verse biologische frieten van het FrietHoes en huisgemaakte mayonaise.

Onze souschef Ronald van der Vlis is een volbloed slagerszoon en weet al sinds hij boven het aanrecht uitkomt, waar de lekkerste stukjes vlees vandaan komen en hoe je ze het best bereidt. Een specialist èn liefhebber, die als je het hem vraagt, kiest voor vlees met een beetje intramusculair vet, want daarin zit het verschil.

Souschef Ronald van der Vlis

Zo komt deze 8 weken gerijpte Black Angus ribeye steak van het voorste malse en vetrijkere deel van de rug, tegen de lende. Dat zorgt voor een diepe smaak en veel karakter. Natuurlijk op de barbeque gegrild waarbij het vet deels wegsmelt en het vlees nóg beter tot z’n recht komt..

Omdat een goed stuk vlees de mooiste en smeuïgste saus verdient, serveren we daarbij een vers getikte Bearnaise. En we maken het feest compleet met ambachtelijke biologische frieten. Voor € 28,50.

Black Angus runderribeye

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrechtzind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *