Fotoverslag Food Centraal ‘eten met geweten’

Op 7 juni presenteerden we weer een bijzondere Food Centraal. Dit keer met als thema ‘eten met geweten’.

Je bent wat je eet. Zo zijn we steeds meer gaan denken. Dus is de trend: gezonder, bewuster en met meer aandacht voor productie, inkoop en bereiding. Die ontwikkeling is niet nieuw maar wel omvangrijker dan ooit.

Zo kwam onder andere Chef-kok en eigenaar van de Veldkeuken Renee van der Veer vertellen over het ambacht van het brood bakken. Maar ook kaasmeester Evert Schonhage, werkzaam bij de Lindenhof, over zijn passie voor het veelzijdige product kaas.
Wij hebben weer genoten van een fantastische avond! 
Graag ontvangen wij u bij een van de volgende edities van Food Centraal!

IMG_1899IMG_1920IMG_1932IMG_1950IMG_1953IMG_1961IMG_1971IMG_1974IMG_1980IMG_1981IMG_1992IMG_2000IMG_2006IMG_2041IMG_2055IMG_2063IMG_2092IMG_2096IMG_2101IMG_2107IMG_2109IMG_2116IMG_2120IMG_2121IMG_2133IMG_2142

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrechtzind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *