Fotoverslag: Food Centraal Hollandsch Glorie

Een avond waar de Hollandse lekkernij centraal stond en de lekkere trek werd bevredigd. 9 april jl. was er weer een succesvolle Food Centraal in restaurant Zindering. De uitverkochte zaal genoot onder andere van een Hollandse nieuwe en een pita met lams shoarma. Sommelier John Grashuis presenteerde deze avond en vertelde over de geschiedenis van de Hollandse snack. Zoals de tompoes van Cees Holtkamp, die hij zelf kwam bereiden in de keuken van Chef-kok Remco Vellinga. Met als afsluiter een heerlijk wafelijsje van Roberto’s was de avond compleet.

Wij hebben genoten van deze bijzondere avond! De volgende Food Centraal op 7 juni heeft als thema ‘Eten met geweten’, wilt u hier graag bij zijn? Reserveer dan hier!

IMG_1105IMG_1118IMG_1123IMG_1124IMG_1125IMG_1129IMG_1134IMG_1139IMG_1141IMG_1149IMG_1150IMG_1151IMG_1152IMG_1154IMG_1158IMG_1160IMG_1161IMG_1165IMG_1166IMG_1169IMG_1170IMG_1171IMG_1173IMG_1181IMG_1182IMG_1183IMG_1186IMG_1189IMG_1190IMG_1195IMG_1196IMG_1198IMG_1200IMG_1203IMG_1204IMG_1209IMG_1212IMG_1214IMG_1219IMG_1220IMG_1221IMG_1222IMG_1223IMG_1224IMG_1228IMG_1230IMG_1237IMG_1241IMG_1242IMG_1243IMG_1245IMG_1246

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *