Fotoverslag: Food Centraal Hollandsch Glorie

Een avond waar de Hollandse lekkernij centraal stond en de lekkere trek werd bevredigd. 9 april jl. was er weer een succesvolle Food Centraal in restaurant Zindering. De uitverkochte zaal genoot onder andere van een Hollandse nieuwe en een pita met lams shoarma. Sommelier John Grashuis presenteerde deze avond en vertelde over de geschiedenis van de Hollandse snack. Zoals de tompoes van Cees Holtkamp, die hij zelf kwam bereiden in de keuken van Chef-kok Remco Vellinga. Met als afsluiter een heerlijk wafelijsje van Roberto’s was de avond compleet.

Wij hebben genoten van deze bijzondere avond! De volgende Food Centraal op 7 juni heeft als thema ‘Eten met geweten’, wilt u hier graag bij zijn? Reserveer dan hier!

IMG_1105IMG_1118IMG_1123IMG_1124IMG_1125IMG_1129IMG_1134IMG_1139IMG_1141IMG_1149IMG_1150IMG_1151IMG_1152IMG_1154IMG_1158IMG_1160IMG_1161IMG_1165IMG_1166IMG_1169IMG_1170IMG_1171IMG_1173IMG_1181IMG_1182IMG_1183IMG_1186IMG_1189IMG_1190IMG_1195IMG_1196IMG_1198IMG_1200IMG_1203IMG_1204IMG_1209IMG_1212IMG_1214IMG_1219IMG_1220IMG_1221IMG_1222IMG_1223IMG_1224IMG_1228IMG_1230IMG_1237IMG_1241IMG_1242IMG_1243IMG_1245IMG_1246

 

 

 

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Bas schreef:

    Wat een leuke foto’s! Lekker bezig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s