La Marzocco

La Marzocco is opgericht in 1927 door Giuseppe en Bruno Bambo in Florence – Italië. Het land waar de Renaissance begon, de thuisbasis van genieën als Leonardo da Vinci, Michelangelo en Brunelleschi die enkele van de mooiste kunstwerken in de wereld hebben gemaakt. Het kan geen toeval zijn dat Marzocco wereldwijd de reputatie heeft uniek ontworpen espressomachines te maken.

In 1939 ontwierp en pattenteerde La Marzocco de eerste koffiemachine met een horizontale ketel. Later werd deze machineopbouw de standaard in de industrie. Het was de eerste van een reeks belangrijke innovaties die resulteerde in de huidige standaard.

history-1939_2x

La Marzocco is een ambachtelijk bedrijf dat elke machine met de hand bouwt volgens traditie en passie. In Zindering voldoet geen andere machine. Wij hebben focus op ambacht en kwaliteit en sluiten het diner graag af met een heerlijk aromatisch kopje koffie, een rinzige ristretto of espresso, een espresso macchiato of een heerlijk romige cappuccino, latte of latte macchiato. Al onze collega’s hebben een barista cursus gevolgd van koffie specialist Frans Taapken en kunnen daarom kwaliteit waarborgen. Komt u snel een bakkie doen?

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrechtzind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.