Fotoverslag Food Centraal “tafel manieren”

Wat was het een memorabele avond! Food Centraal “tafelmanieren” was compleet uitverkocht. Nahnya barones van Voorst tot Voorst gaf namens Eetiquette een presentatie over representatie, omgangsvormen en tafelmanieren in de Blauwe Zaal, sommelier John Grashuis fileerde live een Noordzeetong en Chef-kok Remco Vellinga en zijn team maakten prachtige gerechten. De bediening floreerde onder leiding van Diane van den Berg. Wij hebben genoten, u ook? Graag tot de volgende editie, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

• ma 10 apr – De lekkere trek
• wo 7 juni – Eten met geweten

foodcentraaltafelmanierenzinderingfoodcentraaltafelmanierenzindering-2foodcentraaltafelmanierenzindering-3foodcentraaltafelmanierenzindering-4foodcentraaltafelmanierenzindering-5foodcentraaltafelmanierenzindering-6foodcentraaltafelmanierenzindering-7foodcentraaltafelmanierenzindering-8foodcentraaltafelmanierenzindering-9foodcentraaltafelmanierenzindering-10foodcentraaltafelmanierenzindering-11foodcentraaltafelmanierenzindering-12foodcentraaltafelmanierenzindering-13foodcentraaltafelmanierenzindering-14foodcentraaltafelmanierenzindering-15foodcentraaltafelmanierenzindering-16foodcentraaltafelmanierenzindering-17foodcentraaltafelmanierenzindering-18foodcentraaltafelmanierenzindering-19foodcentraaltafelmanierenzindering-20foodcentraaltafelmanierenzindering-21foodcentraaltafelmanierenzindering-22foodcentraaltafelmanierenzindering-23foodcentraaltafelmanierenzindering-24foodcentraaltafelmanierenzindering-25foodcentraaltafelmanierenzindering-26foodcentraaltafelmanierenzindering-27foodcentraaltafelmanierenzindering-28foodcentraaltafelmanierenzindering-29foodcentraaltafelmanierenzindering-30foodcentraaltafelmanierenzindering-31foodcentraaltafelmanierenzindering-32foodcentraaltafelmanierenzindering-33foodcentraaltafelmanierenzindering-34foodcentraaltafelmanierenzindering-35foodcentraaltafelmanierenzindering-36foodcentraaltafelmanierenzindering-37foodcentraaltafelmanierenzindering-38foodcentraaltafelmanierenzindering-39foodcentraaltafelmanierenzindering-40foodcentraaltafelmanierenzindering-41foodcentraaltafelmanierenzindering-42foodcentraaltafelmanierenzindering-43

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht zind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.