Fotoverslag Wijn & Spijs: Di Lenardo Vineyards

Onlangs ontvingen wij Massimo di Leonardo van DI LENARDO vineyards in Zindering. Hij kwam rechtstreeks aan tafel vertellen over zijn wijnen en nam heerlijke wijnen mee om te proeven. Samen met sommelier John Grashuis kozen zij enkele heerlijke wijnen uit bij de gerechten van Chef-kok Remco Vellinga. Wijn en Spijs is een samenwerking tussen Zindering en Hans Janssen van Margaret Wines.


Andere edities van Wijn en Spijs:

20 okt 2016:Lorenzo Perego van Cascina la Barbatella uit Piemonte, Italië
5 dec 2016: Josep Jové van Albet i Noya uit Catalunya, Spanje
30 jan 2017: Massimo di Lenardo van Di Lenardo Vineyards uit Friuli, Italië
15 mei 2017: Walter Sovran van Panizzi uit Toscane, Italië
4 juli 2017: Nikki Moser van Weingut Sepp Moser uit Kremstal, Oostenrijk


Menu Wijn & Spijs met Di Lenardo Vinyards
Olijf en Venkelworst van Brandt & Levie – Gossip Ramato
Pulpo castelfranco met amandelsla – TOH
Bietenrisotto met gorgonzola – Refosco
Gegrilde rib-eye met knolselderijmousseline en wilde spinazie – Just Me
Hazelnoottaart met abrikozengelei en mascarpone crème

wijnwenspijsdilenardowijnwenspijsdilenardo-2wijnwenspijsdilenardo-3wijnwenspijsdilenardo-4wijnwenspijsdilenardo-6wijnwenspijsdilenardo-7wijnwenspijsdilenardo-8wijnwenspijsdilenardo-9wijnwenspijsdilenardo-10wijnwenspijsdilenardo-11wijnwenspijsdilenardo-12wijnwenspijsdilenardo-13wijnwenspijsdilenardo-14wijnwenspijsdilenardo-15wijnwenspijsdilenardo-16wijnwenspijsdilenardo-17wijnwenspijsdilenardo-18wijnwenspijsdilenardo-19wijnwenspijsdilenardo-20wijnwenspijsdilenardo-21wijnwenspijsdilenardo-22wijnwenspijsdilenardo-23wijnwenspijsdilenardo-24wijnwenspijsdilenardo-25wijnwenspijsdilenardo-26wijnwenspijsdilenardo-27wijnwenspijsdilenardo-28wijnwenspijsdilenardo-29wijnwenspijsdilenardo-30wijnwenspijsdilenardo-31wijnwenspijsdilenardo-32wijnwenspijsdilenardo-33wijnwenspijsdilenardo-34wijnwenspijsdilenardo-35wijnwenspijsdilenardo-36wijnwenspijsdilenardo-37wijnwenspijsdilenardo-38wijnwenspijsdilenardo-39wijnwenspijsdilenardo-40wijnwenspijsdilenardo-41wijnwenspijsdilenardo-42wijnwenspijsdilenardo-43wijnwenspijsdilenardo-44wijnwenspijsdilenardo-45

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht zind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.