Wijn & Spijs | Albet i Noya

Onlangs ontvingen wij Josep Jove van wijnhuis Albet i Noya uit Sant Pau d’Orval. De Albet i Noya familie maakt biodynamische wijnen op het landgoed Can Vendrell in Penedès – Spanje. Met respect voor de natuur en het natuurlijke ritme maken Josep Maria Albet i Noya en zijn broer Antoni top wijnen van een uitzonderlijke kwaliteit.

Vind hieronder het fotoverslag van Wijn & Spijs met Albet i Noya. Wát een heerlijke avond! Heerlijke Spaanse wijnen van Josep Jove die uitgenodigd was door Hans Janssen van Margaret Wines. Mooie gerechten van Chef-kok Remco, souschef Ronald, Bob, Robin en Alex. Presentator en sommelier John Grashuis creëerde sfeer en de zwarte brigade Pim, Eline, Sean en Bram zorgden dat de gasten niets tekort kwamen.

Menu:
Tapas – jamon Iberico- aceitunas machacadas (ibericoham met gemarineerde spaanse olijven_ Cava Brut Vinya Laia

Sopa de pescado con Almejas (Spaanse visspoep met kokkels) met Penendès Curiós Xarel-Lo 2015

Croquetas de Jamon (hamkroketjes) met Penedès Curiós Tempranillo 2014

Perdices con coles e Tortilla de patatas
(gevulde koolblaadjes met patrijs) met La Milana 2012

Spaanse kazen: Cabrales (blauwschimmel), Manchego jong (schapenkaas), Manchego oud (schapenkaas), Fleur du Maquis Jeune (schapenkaas) met Catalunya Vinya Laia 2012

wijnenspijsalbetinoyakleinwijnenspijsalbetinoyaklein-2wijnenspijsalbetinoyaklein-3wijnenspijsalbetinoyaklein-4wijnenspijsalbetinoyaklein-5wijnenspijsalbetinoyaklein-6wijnenspijsalbetinoyaklein-7wijnenspijsalbetinoyaklein-8wijnenspijsalbetinoyaklein-9wijnenspijsalbetinoyaklein-10wijnenspijsalbetinoyaklein-11wijnenspijsalbetinoyaklein-12wijnenspijsalbetinoyaklein-13wijnenspijsalbetinoyaklein-14wijnenspijsalbetinoyaklein-15wijnenspijsalbetinoyaklein-16wijnenspijsalbetinoyaklein-17wijnenspijsalbetinoyaklein-18wijnenspijsalbetinoyaklein-19wijnenspijsalbetinoyaklein-20wijnenspijsalbetinoyaklein-21wijnenspijsalbetinoyaklein-22wijnenspijsalbetinoyaklein-23wijnenspijsalbetinoyaklein-24wijnenspijsalbetinoyaklein-25wijnenspijsalbetinoyaklein-26wijnenspijsalbetinoyaklein-27wijnenspijsalbetinoyaklein-28wijnenspijsalbetinoyaklein-29

Vind de volgende edities van Wijn en spijs via deze link. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar! tickets Wijn & Spijs in Zindering

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht zind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.