Een smakelijke maaltijd maakt ons blij. Het geeft troost bij een somber gemoed en verwarmt ons op koude winterdagen, als een knisperend haardvuur na een lange dag. Onze Chef-kok Remco Vellinga en souschef Ronald van der Vlis weten dat. Zij stelden weer een menu samen dat het lichaam voedt en de zinnen prikkelt. Komt u snel proeven?
Voorgerechten € 9,50
Gerookte paling met zuurkool en krokante kippenhuid
Salade van gebakken flower sprouts en pikante bosuicrème
Gravlax met Laphroaig whisky, dille en zoetzure appelsalade
Terrine van kippenlevertjes met compote van sjalotten en granaatappel
Soepen € 7,50
Geblakerde auberginesoep met amandel en bosui
Vissoep van Noordzeevis met toast en rouille
Risotto’s €14,00
Risotto al brasato (risotto met gestoofd rundvlees en bosui)
Risotto con bietole arrosto e gorgonzola dolce (risotto met gepofte rode biet en gorgonzola)
Risotto con acciughe e olive nere (risotto met ansjovis en zwarte olijven)
Hoofdgerechten € 19,50
Langzaam gegaarde kalfslende met geroosterde spitskool en jus de veau
Vangst van de dag met cannellinibonenpuree en pikante bloemkool
Knolselderijsteak met venkel, eikhaas en sjalottenjus
Kaas € 12,50
Rommadou Hervé, rauwmelkse koe kaas met roggebrood
Morbier Fermier AOP, Heukäse, Pisé du Lot en Vacherin Mont d’Or AOP
met kletsenbrood en perenstroop
Nagerechten € 7,50
Blanc manger met witte chocolade en abrikozencoulis
Chocolade moelleux met vanille ijs
Extra € 4,00
Pomme gratin dauphinois
Mesclunsalade met geweckte biet en mierikswortel
Theatermenu
Geblakerde auberginesoep met amandel en bosui
Langzaam gegaarde kalfslende met geroosterde spitskool en jus de veau
Blanc manger met witte chocolade en abrikozencoulis
3 gangen € 15
4 gangen € 20
5 gangen € 25
6 gangen € 30
Onze menukaart wisselt maandelijks. Deze menukaart geldt van 28 november tot 23 december.