Menukaart december: WINTERKOST

Een smakelijke maaltijd maakt ons blij. Het geeft troost bij een somber gemoed en verwarmt ons op koude winterdagen, als een knisperend haardvuur na een lange dag. Onze Chef-kok Remco Vellinga en souschef Ronald van der Vlis weten dat. Zij stelden weer een menu samen dat het lichaam voedt en de zinnen prikkelt. Komt u snel proeven?

Voorgerechten                                                     € 9,50

Gerookte paling met zuurkool en krokante kippenhuid

Salade van gebakken flower sprouts en pikante bosuicrème

Gravlax met Laphroaig whisky, dille en zoetzure appelsalade

Terrine van kippenlevertjes met compote van sjalotten en granaatappel

Soepen                                                                € 7,50

Geblakerde auberginesoep met amandel en bosui

Vissoep van Noordzeevis met toast en rouille

Risotto’s                                                                              €14,00

Risotto al brasato (risotto met gestoofd rundvlees en bosui)

Risotto con bietole arrosto e gorgonzola dolce (risotto met gepofte rode biet en gorgonzola)

Risotto con acciughe e olive nere (risotto met ansjovis en zwarte olijven)

Hoofdgerechten                                                  € 19,50

Langzaam gegaarde kalfslende met geroosterde spitskool en jus de veau

Vangst van de dag met cannellinibonenpuree en pikante bloemkool

Knolselderijsteak met venkel, eikhaas en sjalottenjus

Kaas                                                                   € 12,50

Rommadou Hervé, rauwmelkse koe kaas met roggebrood

Morbier Fermier AOP, Heukäse, Pisé du Lot en Vacherin Mont d’Or AOP

met kletsenbrood en perenstroop

Nagerechten                                                                 € 7,50

Blanc manger met witte chocolade en abrikozencoulis

Chocolade moelleux met vanille ijs

Extra                                                                  € 4,00

Pomme gratin dauphinois

Mesclunsalade met geweckte biet en mierikswortel

Theatermenu

Geblakerde auberginesoep met amandel en bosui

Langzaam gegaarde kalfslende met geroosterde spitskool en jus de veau

Blanc manger met witte chocolade en abrikozencoulis

Wijnarrangement
2 gangen € 10

3 gangen € 15

4 gangen € 20

5 gangen € 25

6 gangen € 30

Heeft u een allergie of dieetwens? Laat het ons weten! Reserveren kan dagelijks tot 17:00 uur, via onderstaande kalender. Telefonisch reserveren kan ook op de avond zelf. Bel dan onze receptie: 030-2324125.

Klik hier om te reserveren

Onze menukaart wisselt maandelijks. Deze menukaart geldt van 28 november tot 23 december.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s