Food Centraal ‘de meesterkeuken’ met Paul Fagel

Food Centraal ‘de meesterkeuken’ zit er weer op. Chef-kok Remco Vellinga en souschef Ronald van der Vlis kregen hulp van niemand anders dan Paul Fagel. Samen maakten zij gerechten van culinaire grootmeesters. Sommelier  John Grashuis presenteerde en Hans Janssen verzorgde de wijnen. Wát een editie! Wij hebben er enorm van genoten en bedanken in het bijzonder Paul Fagel voor zijn bezoek en enthousiasme!

Menu:

Grevelingse creuse met vinaigrette en garnalenkroket (Cees Holtkamp en John Halvemaan). Wijn: Brut Tradition.

Vichyssoise met truffel (Paul Fagel).

Terrine van tamme eend met eendelevertje Barbarie, spek, eu de vie van kornoelje (Lubberhuizen & Raaff), gedroogde morieltjes en vijgencompote (Pasteibakkerij Diny Schouten en Floris Brester). Wijn: Alsace 2015.

Kabeljauwrug gegratineerd met sause Hollandaise, wilde spinazie en mosselen (Paul Fagel). Wijn: Saint-Véran en Creches 2014.

Kalfslende met morillesaus, pommes gratin en haricot verts (Paul Fagel). Wijn: Le Saint-Estephe de Montrose 2012.

Iles flottantes (Joop Braakhekke). Wijn: Monastero Passito Bianco del Veneto 2013.

foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagelfoodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-2foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-3foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-4foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-5foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-7foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-8foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-9foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-10foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-11foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-12foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-13foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-14foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-15foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-16foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-17foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-18foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-19foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-20foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-21foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-22foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-23foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-24foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-25foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-26foodcentraaldemeesterkeukenpaulfagel-27

 

Graag tot de volgende editie: Food Centraal ‘tafelmanieren’. Tickets en info: Food Centraal tickets en info.

Restaurant Zindering

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht zind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.