Menukaart november

Vandaag gaat onze menukaart van december in. Met de klok op de wintertijd worden de avonden langer. In Zindering is het warm en gezellig. Chef-kok Remco Vellinga en souschef Ronald Van Der Vlis presenteren u een nieuwe menukaart met gerechten die het hart versterken en de zinnen prikkelen, zoals bloedworst met hete bliksem en aardpeersoep met hazelnoten-spinaziepesto. Paddenstoelen, pompoen en groenten met mooie aardtonen geven smaak aan deze tijd van het jaar.

Voorgerechten                                                     € 9,50

Tartaar van bulgur en zalmforel, salsa van olijven en ingemaakte citroen

Bloedworst van de Pasteibakkerij met hete bliksem

Geroosterde bloemkool met pompoen, salie, knoflook, aardpeer, winterpostelein en pecorino

Charcuterie met o.a. gerookte ossenworst, prosciutto en gedroogde worst

 

Soepen                                                                € 7,50

Aardpeersoep met hazelnoten-spinaziepesto*

Pompoen-maissoep met gamba’s en chiliolie

 

Hoofdgerechten                                                  € 19,50

Rouleau van gevogelte met pistache en roze peper, bospaddenstoelen, polenta en parmezaan*

Vangst van de dag met gekarameliseerde witlof, beurre blanc en chips van biet

Quinoaburger met lijnzaad en cottagecheese, paprika-amandelsaus, aubergine en zoete aardappel

 

Kaas                                                                   € 12,50

Skeapsrond: witschimmel van schapenmelk met kweeperengelei

Morbier Fermier AOP, Heukäse, Pisé du Lot en Vacherin Mont d’Or AOP met kletsenbrood en perenstroop

 

Nagerechten                                                        € 7,50

Chocoladeganache uit de oven met pittige hazelnoten, crème fraîche en sinaasappelolie*

Gegrild bananenbrood met pecannoten, tahin en honingraat

 

Extra                                                                  € 4,00

Geroosterde roseval-aardappelen met ui en salie

Mesclunsalade met geweckte biet en mierikswortel

* theatermenu

2 gangen €26

3 gangen €32

Risotto Di Zindering                                             € 14,00

Risotto ai funghi procini – Paddenstoelenrisotto met eekhoorntjesbrood

Risotto con le qua glieRisotto met kwartel en pancetta

Risotto nero al pomodoroInktvisrisotto met octopus en tomaat

Wijnarrangement

2 gangen € 10

3 gangen € 15

4 gangen € 20

5 gangen € 25

6 gangen € 30

Reserveren kan dagelijks tot 17:00 uur, via onderstaande link. Telefonisch reserveren kan ook op de avond zelf. Bel dan onze receptie: 030-2324125.

Klik hier om te reserveren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s