Wijn & Spijs fotoverslag

Wijn & Spijs met wijnhuis Cascina La Barbatella was fantastisch! Lorenzo Perego vertelde alles over zijn wijnen en chef-kok Remco Vellinga maakte perfect daarbij passende gerechten. Wij hebben genoten, u ook?

1
De wijnen van Cascina La Barbatella
2
Cascina La Barbatella en Hans van Margaret Wines
3
Pim verwelkomt de gasten

45

6
Proost!

78

9
Nicole schenkt het aperitief uit
10
Lorenzo van Cascina La Barbatella
11
Wijn & Spijs
12
Heerlijke hapjes van Remco Vellinga
13
Chef-kok Remco Vellinga

1415

16
Leren over wijn tijdens de presentaties

17

18
Peggy met het hoofdgerecht
19
Smullen!
20
Pim vertelt wat over het gerecht
21
John vertelt over de wijnen
22
Wijn & Spijs. Tot de volgende keer!
Overige avonden Wijn & Spijs
5 dec 2016: Josep Jové van Albet i Noya uit Catalunya, Spanje
30 jan 2017: Massimo di Lenardo van Di Lenardo Vineyards uit Friuli, Italië
13 mrt 2017: Hugh Ryman van Château de la Jaubertie uit Bergerac, Frankrijk
15 mei 2017: Walter Sovran van Panizzi uit Toscane, Italië
4 juli 2017: Nikki Moser van Weingut Sepp Moser uit Kremstal, Oostenrijk

T   0302324125 (receptie)
W  www.zindering.nl
S    Facebook | Instagram
A   Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht zind_logo-pay-of-1_rbg_2015-01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.