Wijn & Spijs | Cascina La Barbatella

Wijn & spijs is een programma voor alle wijnliefhebbers die van lekker eten houden! Uniek aan dit concept is dat we het menu volledig aanpassen op de wijnen. Ga mee op wereldreis langs de mooiste wijnstreken. In samenwerking met Hans Janssen van Margaret Wines nodigen we elke editie uit een ander land een gerenommeerde wijnmaker uit. Rechtstreeks uit de wijngaard bij u aan tafel. Op 20 oktober komt Lorenzo Perego van Cascina La Barbatella uit de Piemonte, Italie langs in Zindering om alles over zijn wijnen te vertellen, uw vragen te beantwoorden én samen met u te genieten van de zinderende wisselwerking tussen wijn & spijs. Chef-kok Remco Vellinga en souschef Ronald Van Der Vlis verzorgen een heerlijk menu en sommelier John Grashuis presenteert. Graag tot dan!

EVENT | Wijn & Spijs diner Cascina la Barbatella
TICKETS | Wijn & Spijs Cascina la Barbatella

Overige avonden
5 dec 2016: Josep Jové van Albet i Noya uit Catalunya, Spanje
30 jan 2017: Massimo di Lenardo van Di Lenardo Vineyards uit Friuli, Italië
13 mrt 2017: Hugh Ryman van Château de la Jaubertie uit Bergerac, Frankrijk
15 mei 2017: Walter Sovran van Panizzi uit Toscane, Italië
4 juli 2017: Nikki Moser van Weingut Sepp Moser uit Kremstal, Oostenrijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *